Што е она што го направи твојот работодавец, што веднаш го уби моралот на вработените?

Others Што е она што го направи твојот работодавец, што веднаш го уби моралот на вработените?

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  Anonymous 9 months, 2 weeks ago.

  • Author
    Posts
  • #7863 Reply

    Anonymous

    Ја смени структурата на платата (плаќање засновано врз провизија)

Reply To: Што е она што го направи твојот работодавец, што веднаш го уби моралот на вработените?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">